Vrijblijvende offerte aanvragen

Op deze pagina kunt u uw gegevens achterlaten om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw dakproblemen en vragen. Wij zullen na uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te behandelen.

Roofix Dakdekkers heeft door de jaren heen vele dak problemen op een professionele en efficiƫnte manier op kunnen lossen. Dit kunnen we blijven waarborgen door onder andere onze ervaren, gecertificeerde en professionele vaklieden maar ook omdat wij met plezier ons werk doen. Of het nu gaat om een groot, klein of ingewikkeld dak probleem? Wij van Roofix Dakdekkers helpen u van deze dak problemen af.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 217 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanM L
Roofix heeft uitstekend werk gedaan bij de reparatie van het dak. Said en Gregor waren erg vriendelijk, efficient en hebben nauwkeurig gewerkt. Ze hebben ook goed uitgelegd, wat ze hebben gedaan. Als er nog een keer iets aan het dak moet gebeuren, zal ik zeker terugkomen!


in de afgelopen week

Isa Jansen
Ik was aangenaam verrast door de prijs-kwaliteitverhouding bij Roofix Amsterdam. Ze leveren hoogwaardig werk zonder dat je de hoofdprijs betaalt.


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48