EPDM dak laten plaatsen

Een EPDM dak wordt afgedicht met Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer, een materiaal dat voornamelijk bestaat uit kunststof. Dit folievormige materiaal is ideaal voor het waterdicht maken van de meest uiteenlopende platte daken. Een EPDM dak is een uitstekend alternatief voor een bitumen dak of dakleer en het biedt verschillende voordelen.

EPDM is erg sterk materiaal dat zeer geschikt is voor platte daken. Het is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en is dan ook heel betrouwbaar en duurzaam. EPDM wordt vooral veel gebruikt voor kleinere dakprojecten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een dak voor een garage, aanbouw, veranda, dakkapel, carport, tuinhuisje of balkon.

Zoekt u een betrouwbare dakdekker die verstand heeft van het aanbrengen van een EPDM dak? Neem dan contact met ons op. Met jarenlange ervaring en de juiste kennis en materialen kunnen wij uw dak op een uitstekende manier voorzien van een waterdicht dak. Bent u benieuwd naar de kosten? Wij verzorgen geheel vrijblijvend een offerte op maat.

check Neem contact met ons op voor een offerte
De eigenschappen van EPDM dakbedekking
EPDM dakbedekking, ook wel kunststof dakbedekking genoemd, heeft diverse unieke eigenschappen. Zo kan het naadloos gelegd worden en heeft het een superieure duurzaamheid. Het materiaal is bovendien bijzonder flexibel en het rekt goed mee. Dat maakt het eenvoudig om op een secure manier aan te brengen.

Vindt u het belangrijk om rekening te houden met het milieu? Dan is EPDM ook een uitstekende oplossing. Het is bijzonder milieuvriendelijk en zorgt voor een eenvoudige afvoer van hemelwater. Een flinke regenbui kan op die manier uitstekend afgevoerd worden, zonder een verstopping of lekkage te veroorzaken.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook direct een offerte op maat opvragen.

check Neem contact met ons op voor een offerte
De voordelen van EPDM dakbedekking
Een belangrijk voordeel van EPDM dakbedekking is dat het materiaal enorm elastisch is. Dat is in het geval van platte daken enorm handig. Deze dak afdichting kan tot vele malen van de oorspronkelijke grootte worden uitgevouwen. Ook op de lange termijn blijft deze elasticiteit behouden. Daardoor is het een uitstekende langdurige oplossing voor uw dak.

Het dekzeil van EPDM is over het algemeen zo sterk dat het bovendien beschermd is tegen wortelvorming van planten, UV-licht, ozon en diverse soorten chemicaliƫn. Het voordeel daarvan is dat u het niet extra hoeft te beschermen. Het voldoet direct aan de afdichtingseisen voor een goed waterdicht dak.

Wilt u meer informatie over de voordelen van EPDM dakbedekking? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat of vraag direct om een offerte.

check Neem contact met ons op voor een offerte
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48