close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Nieuw-Vennep nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Nieuw-Vennep en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Nieuw-Vennep, Roofix Dakdekkers


Als u een dakdekker in Nieuw-Vennep nodig heeft, zoek dan niet verder dan Roofix Dakdekkers. Ons hoogopgeleide, toegewijde team van dakdekkers is 24 uur per dag beschikbaar voor noodwerkzaamheden. Klanttevredenheid is onze nummer één prioriteit. Roofix Dakdekkers streeft ernaar altijd de best mogelijke diensten te verlenen. Wij leveren snelle, betrouwbare diensten tegen concurrerende prijzen, zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse routine zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken over uw dak. Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over wat voor soort reparaties of vervangingen nodig zijn voor het daksysteem van uw huis, neem dan vandaag nog contact met ons op!


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Daklekkage verhelpen door Roofix Dakdekkers

Daklekkage is de meest voorkomende vorm van dakschade en kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. De kosten om uw dak te repareren bij een lekkage hangen volledig af van wat er vervangen of gerepareerd moet worden. Zitten er gele kringen op uw plafond of voelt een ruimte vochtig aan? Dan kunnen wij dit met een plaatselijke renovatie verhelpen. Als een heel dak vervangen moet worden, is het een ander verhaal. Maar als er slechts een paar dakpannen zijn verschoven of de dakbedekking een beetje gebarsten is, hoeft u zich niet veel zorgen te maken. Wanneer u gele vlekken op uw plafond opmerkt of als een kamer vochtig aanvoelt, neem dan onmiddellijk contact met ons op, want dit is meestal een indicatie van een dreigend lek en langdurige blootstelling kan ernstige schade aan uw woning veroorzaken.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Wilt u direct een nieuw dak laten plaatsen of uw bestaande dak upgraden? Wilt u een offerte op maat van ons team? Wij verzorgen graag offertes voor diverse dak werkzaamheden. Heeft u reparaties, onderhoud of renovaties nodig? Moet uw schoorsteen of dakkapel gerepareerd of gerenoveerd worden? Onze erkende dakdekker in Nieuw-Vennep heeft jarenlange expertise en ervaring. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een scherpe offerte. Wilt u eerst meer informatie? Bel ons als u meer informatie wilt.


Roofix Dakdekkers Keurmerken
24/7 spoedservice Dakdekker in Nieuw-Vennep

Een ongeluk kan elk moment gebeuren. Een storm waait over de stad en uw dak stort in of een boom valt op uw dak terwijl u niet thuis was. In dat geval raden wij u aan om direct gebruik te maken van onze spoeddienst. Wij staan zo snel mogelijk bij u op de stoep om het probleem aan te pakken en verdere schade te voorkomen. Dit vermindert ook uw financiële lasten. Ons 24/7 spoedserviceteam staat klaar om te reageren bij elke weersomstandigheid of nachtelijke noodsituatie, elke dag van het jaar. Roofix Dakdekkers biedt volledige ondersteuning en assistentie van begin tot eind. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week- 365 dagen per jaar beschikbaar - dus als er 's nachts of overdag iets misgaat, staan wij onmiddellijk klaar om te helpen in Nieuw-Vennep.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Gratis dakinspectie door Dakdekker in Nieuw-Vennep

Wij bieden gratis dakinspecties aan voor al onze klanten. Onze dakdekkers bekijken uw dakbedekking en dakconstructie wanneer u een gratis inspectie aanvraagt. Daken die in een vroeg stadium worden gecontroleerd op slijtage of gebreken gaan veel langer mee. Kleine problemen moeten zo snel mogelijk worden aangepakt om grote, onnodige reparaties na verloop van tijd te voorkomen. Roofix Dakdekkers beoordeelt de staat van uw huis en maakt op basis van de foto's een rapport op maat zodat u kunt zien hoe uw dak ervoor staat. Op basis van dit dakinspectie rapport kunnen we zien waar de lekken vandaan komen en wat er moet gebeuren om ze te verhelpen. Dit rapport is onafhankelijk en vrijblijvend. Uiteraard staan wij u gedurende de gehele procedure bij.


checkGratis dakinspectie aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Nieuw-Vennep

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Nieuw-Vennep en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48