info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen
close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Vlaardingen nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Vlaardingen en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

De beste dakdekker in Vlaardingen


Roofix Dakdekkers is dé professionele dakdekker in Vlaardingen. Wij bieden een uitgebreid aantal diensten aan op het gebied van dakbedekking, voor zowel bedrijven als particulieren. ONs dakdekkersbedrijf heeft professionele en gekwalificeerde dakdekkers in dienst met vele jaren ervaring in de branche. Zij werken met de beste materialen en laatste technieken en zorgen daarmee dat uw dak veilig, duurzaam en betrouwbaar is. Wij hebben precisie hoog in het vaandel staan en streven op ieder moment van de dag naar een topconditie van de daken van huizen en bedrijven in Vlaardingen.


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
De uitgebreide service van Roofix Dakdekkers

Zoekt u een dakdekker in Vlaardingen die veel service verleent? Wij streven ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden. Onze professionals zijn vriendelijk en werken nauwkeurig en met zorg om uw dak in een uitstekende conditie te houden. Bij Roofix Dakdekkers kunt u rekenen op een eerlijke prijs en krijgt u altijd garantie op onze werkzaamheden. Zo weet u zeker dat u een hoge kwaliteit ontvangt en een veilig en betrouwbaar dak heeft.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Onze diensten

Roofix Dakdekkers, uw dakdekker in Vlaardingen, biedt een uitgebreide dienstverlening aan:

Reparaties: Heeft u een lekkend dak of een ander probleem met uw dak, dan voeren wij snel en efficiënt de reparaties uit. We gaan direct op zoek naar de oorzaak van het probleem en zorgen voor de juiste oplossing tegen een scherpe prijs.

Onderhoud: Zoals u wellicht weet is het onderhouden van uw dak belangrijk. Alleen op die manier zorgt u ervoor dat uw dak in topconditie blijft. Om u daarbij van dienst te zijn bieden we onderhoudscontracten aan. Daarmee controleren en onderhouden wij uw dak op de afgesproken momenten. Zo merken we op tijd eventuele problemen op aan uw dak en kunnen we die direct verhelpen.

Nieuwe dakbedekking: Wilt u uw huidige dakbedekking laten vervangen of heeft u een nieuw dak nodig voor een nieuw project? Wij bieden professionele oplossingen voor dakbedekking, of het nu gaat om een schuin dak of een plat dak.

Dakinspecties: Heeft u twijfels over de staat van uw dak? Wij voeren gratis een dakinspectie uit om u meer zekerheid te geven. Daarbij controleren wij uw dak op mogelijke (toekomstige) problemen. Na dece controle ontvangt u van ons een rapportage met daarin onze bevindingen en aanbevelingen.

24-uur noodservice, 7 dagen per week: Heeft u met spoed een dakdekker in Vlaardingen nodig? Wij weten als geen ander dat een dak niet altijd problemen geeft tijdens de reguliere werktijden. Daarom bieden wij een service aan waarbij u in noodgevallen contact met ons op kunt nemen. Bijvoorbeeld wegens een lekkage of andere onverwachte problemen. Onze dakdekkers staan ook buiten kantooruren voor u klaar.


checkGratis offerte aanvragen


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Gratis dakinspectie aanvragen

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een gratis dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Vertrouw op Roofix Dakdekkers voor de beste service bij al uw dakbehoeften, wij bieden altijd kwaliteit.


checkGratis dakinspectie aanvragen
Vraag een offerte aan bij uw dakdekker in Vlaardingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het repareren, vervangen of onderhouden van uw dak? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze offertes zijn op maat gemaakt en geven u een duidelijk beeld van de werkzaamheden en de bijbehorende kosten. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen via ons contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat u binnen korte tijd een gedetailleerde offerte ontvangt, zodat u snel een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw dakwerkzaamheden.


checkGratis offerte aanvragen
24/7 noodservice voor uw dak

Een dakprobleem doet zich natuurlijk niet alleen voor tijdens reguliere werktijden. Daarom bieden wij een 24/7 noodservice aan voor onze klanten, zodat u ons altijd kunt bellen als er onverwacht een lekkage of ander probleem optreedt. Onze dakdekkers staan klaar om u te helpen, zelfs buiten kantooruren. Roofix Dakdekkers is uw betrouwbare partner voor spoedeisende dakreparaties en -onderhoud in Vlaardingen en omstreken.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Vraag een offerte aan bij uw dakdekker in Vlaardingen

Wilt u graag een overzichtelijke en betrouwbare offerte ontvangen van een dakdekker in Vlaardingen? Vraag dan direct een prijsopgave op.


checkGratis offerte aanvragen
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48