info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen
close  Sluiten

Met spoed een dakdekker IJmuiden nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in IJmuiden en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in IJmuiden, Roofix Dakdekkers


Als u op zoek bent naar een vakkundige dakdekker in IJmuiden, dan is Roofix Dakdekkers de juiste keuze! Ons bedrijf is gespecialiseerd in bitumen daken en andere diensten. Wij kunnen bijvoorbeeld een nieuwe laag isolatie onder uw dak aanbrengen of een lekkende dakgoot repareren. Ons team heeft jarenlange ervaring met alle soorten daken, dus we weten precies hoe we elk probleem snel en effectief kunnen verhelpen.
Roofix Dakdekkers heeft een team van dakdekkers dat 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar is. Wanneer u een noodgeval heeft en direct reparaties moet uitvoeren, kunnen wij onmiddellijk iemand naar u toe sturen. Het is belangrijk om snel te handelen. Als u bijvoorbeeld een overlopende dakgoot heeft die schade veroorzaakt aan uw woning of als er een lek is van uw plat dak, kan dit gevaarlijk zijn en meer schade veroorzaken in de toekomst, dus het moet meteen worden opgelost. Wij zijn u graag van dienst!


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Daklekkage makkelijk verhelpen

U maakt zich misschien geen zorgen wanneer u na een storm geen daklekkage opmerkt, maar dit betekent niet meteen dat uw dak niet gerepareerd hoeft te worden. Een beschadigde dakpan of beschadigde bitumenlaag kan gemakkelijk onopgemerkt blijven. Dit omdat ze moeilijk te zien zijn en vaak over het hoofd worden gezien. Het is belangrijk om uw dak regelmatig te laten onderhouden door Roofix Dakdekkers om dit te voorkomen en ook zodat wij eventuele problemen vroegtijdig kunnen signaleren voordat het grotere problemen worden. Als er grote schade is en uw dak al wat ouder is, kunnen wij voorstellen het geheel meteen te vervangen in plaats van jaarlijks reparaties uit te voeren en later weer problemen te krijgen; dit bespaart tijd en geld in de komende jaren en voorkomt verdere schade bij harde wind.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Een dakinspectie bespaart u veel geld

Als u om de paar jaar een dakinspectie laat uitvoeren door een erkende dakdekker, kan dat u veel geld besparen. De inspectie van uw dak controleert of de dakbedekking nog in goede staat is. Als een reparatie nodig is dan kan dat in sommige gevallen meteen gedaan worden. Gaat het om groter onderhoud, dan wordt daar uiteraard een aparte offerte voor gemaakt en eventueel een nieuwe afspraak gemaakt. Met regelmatige dakinspecties garandeert u een goed onderhouden dak en daarmee optimaal woongenot. Roofix Dakdekkers kan u hierbij helpen! Informeer gerust naar uw mogelijkheden.


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Daklekkages kunnen veel schade veroorzaken. Ze beschadigen niet alleen de buiten- en binnenkant van uw huis, maar verhogen ook de energiekosten. Een lekkend dak kan gevaarlijk zijn. Waterschade zal leiden tot schimmelgroei, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken als het ongecontroleerd blijft. Als u watervlekken heeft opgemerkt op uw plafonds of muren, dan heeft u zeker een professionele dakdekker in IJmuiden nodig die weet hoe dit probleem te verhelpen voordat het erger wordt. Hiervoor bent u bij Roofix Dakdekkers aan het juiste adres.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Gratis dakinspectie door de Dakdekker in IJmuiden

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren door een erkende dakdekker in IJmuiden? Onze erkende dakdekkers komen graag uw dak inspecteren. Zij zijn allemaal gediplomeerd en ervaren. Hierdoor weten ze precies wat ze moeten doen. Ze verstaan hun vak en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakbedekking. Uiteraard zijn zij in staat om een eventueel probleem te signaleren en in een vroeg stadium te verhelpen. Regelmatig onderhoud, tijdige reparaties en periodieke vernieuwing zijn allemaal belangrijke factoren om het dak boven uw hoofd veilig te houden. Kennis van de conditie van uw dak is essentieel om het goed te kunnen onderhouden.


checkGratis dakinspectie aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van IJmuiden

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in IJmuiden en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48