info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen
close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Hilversum nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Hilversum en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Hilversum, Roofix Dakdekkers


Als u op zoek bent naar een professionele dakdekker in Hilversum voor uw woning of bedrijfspand, heeft u misschien last van lekkage. Of misschien heeft uw dak een renovatie of onderhoud nodig - wat er ook aan de hand is, Roofix Dakdekkers kan u helpen. Onze dakdekker in Hilversum heeft tijdens hun jarenlange ervaring alle mogelijke dak problemen gezien, en ze benaderen elk probleem met de vaardigheden die nodig zijn om het op te lossen. Dus als u op zoek bent naar een ervaren, betrouwbare en betaalbare dakdekker in Hilversum met een bewezen staat van dienst die bereid is een stap verder te gaan bij het oplossen van uw dak probleem. Neem vandaag nog contact op met Roofix Dakdekkers!


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Last van daklekkage in Hilversum?

Roofix Dakdekkers zal uw daklekkage snel repareren, maar het vinden van de bron van een lekkage kan lastig zijn. Als u waterschade heeft in een deel van uw huis veroorzaakt door een gebroken of ontbrekende dakpan of beschadigd gootstuk, neem dan vandaag nog contact met ons op! Daklekkages hebben een aantal oorzaken, maar de eerste stap om ze aan te pakken is vaststellen met welk type u te maken heeft. Wij kunnen u helpen bepalen of uw daklekkage wordt veroorzaakt door een gebroken of ontbrekende dakpan, een beschadigd gootstuk of een andere oorzaak. Als u zich afvraagt hoe u een lekkend dak kunt repareren, bieden wij reparatiediensten voor alle soorten lekkages in Hilversum en omgeving.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Gratis dakinspectie in Hilversum

Als u een erkende dakdekker in Hilversum uw dak elk jaar laat inspecteren, kunt u geld besparen door problemen op te sporen voordat ze ernstig en kostbaar worden. Wanneer een reparatie nodig is, kan deze soms meteen worden uitgevoerd. Als het probleem uitgebreider onderhoudswerk betreft, zullen onze dakdekkers u een kostenraming geven en eventueel een afspraak maken voor een andere dag.


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Wanneer er ongelukken gebeuren, heeft u Roofix Dakdekkers’ nooddienst nodig om te helpen met uw dakbedekkingsproblemen. Wij staan binnen de kortste keren bij u op de stoep, zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Snel handelen en deze klus door echte vakmensen laten uitvoeren voorkomt nog meer schade aan het dak van uw woning of bedrijfspand. Door uw pand snel in zijn oude staat te herstellen, voorkomt u dat het in verval raakt en voorkomt u onvoorziene uitgaven.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Stormschade in Hilversum?

In de herfst en winter kunnen stormen veel schade aanrichten. Als u ergens woont waar woningen vaak door stormen worden getroffen, leer dan hoe u uw huis het beste kunt beschermen tegen stormen - en welke stappen u moet nemen als het ergste gebeurt en uw eigendom is beschadigd door harde wind of andere weersomstandigheden. Als u getroffen bent door stormschade kan Roofix Dakdekkers snel elk dak onderdeel voor u herstellen. Wij willen ook helpen om verdere schade bij zwaar weer te voorkomen!


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Hilversum

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Hilversum en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48