info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen
close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Heerhugowaard nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Heerhugowaard en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Heerhugowaard, Roofix Dakdekkers


Als u op zoek bent naar een goede dakdekker in Heerhugowaard dan is Roofix Dakdekkers de juiste keuze voor u. Wij zijn zeer ervaren en gekwalificeerde dakdekkers die u een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder gratis dakadvies, reparaties, onderhoudswerkzaamheden, schoonmaken van dakgoten en nog veel meer. Wij leveren professionele diensten tegen betaalbare prijzen omdat wij mensen willen helpen met hun dak problemen tegen de juiste prijs. Wij begeleiden u bij elke stap en garanderen dat ons werk jarenlang meegaat.


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
Stormschade in Heerhugowaard?

Stormschade kan verwoestend zijn voor een huis, daarom het is belangrijk om snel een dakdekker in te schakelen voor de reparaties. Als u stormschade heeft en uw dak moet worden gerepareerd of vervangen, bel dan vandaag nog Roofix Dakdekkers. Wij sturen onmiddellijk onze vakkundige dakdekkers naar uw huis in Heerhugowaard om de situatie te beoordelen en u een schatting te geven van de tijd en het geld dat nodig is voor de reparatie. Nadat we het probleem hebben beoordeeld, leggen we de aanbevolen oplossing in detail uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer we het werk komen uitvoeren.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Last van Daklekkage in Heerhugowaard?

Als u slachtoffer bent geworden van een daklekkage, is het belangrijk dat u het probleem zo snel mogelijk aanpakt. Anders kan water enorme schade toebrengen aan de structuur van uw dak. U kunt de tekenen van een daklekkage meestal horen, druppelen van water, of zien dat er iets mis is met de buitenkant van uw huis. Het is belangrijk dat een professionele dakdekker de oorzaak van het probleem vaststelt, evenals het verhelpen van de daklekkage. U wilt een dakdekker die u een nauwkeurige schatting kan geven van wat er nodig is om het probleem te verhelpen en hoelang dat kan duren. Dit en meer vindt u bij Roofix Dakdekkers.


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Met spoed een Dakdekker in Heerhugowaard nodig?

Heeft u een lekkage of stormschade aan uw dak? In geval van nood staat onze dakdekker in Heerhugowaard 24/7 voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bereiken door onze spoedlijn van Roofix Dakdekkers te bellen. Wij kunnen dan binnen 1 uur na uw telefoontje in Heerhugowaard aanwezig zijn. Als u akkoord gaat met de offerte, gaan we meteen aan de slag. Wij bieden noodoplossingen, dit is voor ingewikkelde daklekkages die niet in één keer gerepareerd kunnen worden.


phone_in_talkBel ons spoednummer
Gratis Dakinspectie door Roofix Dakdekkers

Een erkende dakdekker in Heerhugowaard moet het dak van uw huis jaarlijks inspecteren; dit kan kostbare schade aan de woning voorkomen. Tijdens onze inspectie van uw dak beoordelen we de staat ervan. Reparaties kunnen in sommige gevallen snel worden uitgevoerd. Gaat het om groter onderhoud dan wordt daar uiteraard een aparte offerte voor gemaakt en indien nodig een nieuwe afspraak gemaakt. Dit is alles is bij Roofix Dakdekkers helemaal gratis. Wij komen naar u toe, inspecteren uw dak, geven u een schriftelijk rapport en geven u een vrijblijvende offerte.


checkGratis dakinspectie aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Heerhugowaard

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Heerhugowaard en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48