info In verband met vakantie tot en met 24 augustus kunnen wij iets later reageren dan normaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen
close  Sluiten

Met spoed een dakdekker Haarlem nodig?

Roofix Dakdekkers is dé specialist in daken in Haarlem en omgeving!
Vaak gezocht door onze bezoekers:
Offerte aanvragen
Gratis dakinspectie
Lekkage melden
Dakreparatie
Dakreparatie

Dakdekker in Haarlem, Roofix Dakdekkers


Als een professionele dakdekker in Haarlem, zullen we samen met u alles plannen voordat we beginnen met werkzaamheden aan uw dak. Bij Roofix Dakdekkers willen we u de best mogelijke ervaring geven, dus ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat elke stap van het proces soepel verloopt en dat alle betrokkenen begrijpen wat er gedaan moet worden voordat we ermee verder gaan.
De klanten van Roofix Dakdekkers weten wat voor kwaliteitsproducten en service ze van ons kunnen verwachten. Al onze materialen zijn van topkwaliteit en worden geleverd met garanties die hun duurzaamheid op termijn garanderen, evenals andere voordelen zoals langere dekkingsperiodes dankzij speciale deals die we hebben onderhandeld met leveranciers die ons beloond hebben voor onze inzet voor uitmuntendheid in de loop der jaren. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Haarlem en omgeving!


checkGratis offerte aanvragen
Bekijk de video over Roofix Dakdekkers
100% Gratis Dakinspectie door Roofix

Zoals bij elke huisverbetering is het belangrijk om te weten wat u te wachten staat voordat u begint. Weten hoeveel werk er nodig zal zijn en wat de kosten zullen zijn helpt huiseigenaren vooruit te plannen voor het project en weloverwogen beslissingen te nemen over of ze er wel of niet mee door willen gaan. Daarom biedt Roofix Dakdekkers gratis dakinspecties in Haarlem, zodat klanten precies kunnen zien in wat voor staat hun dak verkeert voordat ze beslissen of reparatie of vervanging nodig is. Ons ervaren team zal uw dak tijdens deze inspectie zorgvuldig onderzoeken, zodat we kunnen bepalen of er iets mis is dat meteen aandacht nodig heeft.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Naam:Postcode:
Huisnummer:
Telefoonnummer:Omschrijf uw aanvraag:Aanvraag versturen
Dakreparatie in Haarlem

Als u een lek op uw dak opmerkt, is het belangrijk om snel te handelen. Lekken kunnen waterschade veroorzaken aan het plafond en de vloeren eronder, met dure reparaties en vervangingen tot gevolg. Bovendien kan natte isolatie schimmelgroei bevorderen die ongezond is voor u en uw gezin. Een snelle reparatie bespaart u veel ongemak en voorkomt toekomstige dakschade, evenals toekomstige, uitgebreidere reparaties. Dit bespaart u zeker een hoop ellende. Ook voor uitgebreide dakreparaties in Haarlem en omgeving kunt u bij Roofix Dakdekkers, de dakdekker in Haarlem, terecht.


Roofix Dakdekkers Keurmerken
Stormschade In Haarlem

Stormschade is een serieus probleem en het kan op elk moment gebeuren. Als u in Haarlem woont en stormschade aan uw dak heeft opgelopen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Wij zijn snel ter plaatse en klaar om te helpen met uw verzekeringsclaim. Een hagelbui, harde wind, onweer of een combinatie van alle drie kan het dak van uw huis of bedrijf ernstig beschadigen. Als u een stormschadeverzekering heeft, kan Roofix Dakdekkers, de dakdekker in Haarlem u helpen bij het opstellen van een offerte voor uw verzekeringsmaatschappij. Voeg een foto van de schade, het uitgevoerde werk en de kosten bij uw claim; wij zullen uw verzekeringsmaatschappij rechtstreeks factureren voor betaling. Neem direct contact met ons op wanneer u slachtoffer bent geworden van stormschade.


phone_in_talkBel ons spoednummer
24/7 Spoed bij Daklekkage

Als uw dak lekt in Haarlem, kan Roofix Dakdekkers u helpen. Wij bieden volledige dakreparatie om het probleem direct aan te pakken en ervoor te zorgen dat het niet meer gebeurt. We bieden ook nooddiensten, dus als u een lek heeft dat onmiddellijke aandacht nodig heeft, zijn we er om u te helpen. Ons team heeft jarenlange ervaring in het leveren van professionele diensten voor woningen en bedrijfspanden in Haarlem en de omliggende gebieden. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe dakinstallatie of onderhoudsservice, zoek dan niet verder dan Roofix Dakdekkers.


checkGratis offerte aanvragen
Roofix Dakdekkers, DE dakdekker van Haarlem

Bij Roofix Dakdekkers hebben we verstand van alle soorten daken, of het nu gaat om een pannendak, lood vervangen of bitumendakbedekking vernieuwen. Heeft u een lekkend dak, dan helpt Roofix Dakdekkers u verder. Onze deskundige dakdekkers staan elke keer weer garant voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wanneer uw dak is beschadigd moet u zo snel mogelijk contact opnemen met een gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Probeer het oplossen van dak problemen niet zelf te doen, maar laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker. Het vergrote van de schade kan het gevolg zijn van zelf uw dak proberen te repareren. Wilt u weten wat Roofix Dakdekkers voor uw dak kan betekenen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat uw dak klus perfect wordt uitgevoerd.
Dakreparatie door Roofix Dakdekkers

Het dak van uw huis beschermt het tegen schade door het weer. Stormschade komt in Nederland helaas vaak voor. Als uw dak beschadigd is, zal de dakdekker het probleem verhelpen met een reparatie. Een tijdelijke reparatie is soms nodig wanneer het probleem niet direct verholpen kan worden. In dit geval zullen onze dakdekkers later terugkomen om uw dak weer helemaal in orde te maken. Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om snel te handelen. Dit zal verder schade en oplopende kosten voorkomen. Roofix Dakdekkers is u graag van dienst in Haarlem en omgeving.
Onze projecten
Een kleine impressie van onze projecten

Flatgebouw
location_onWeesp

Bedrijfspand
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onDen Haag

Bitumen dakbedekking
location_onUtrecht

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onNootdorp

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onHoofddorp

Dakrenovatie
location_onPurmerend

Bitumen dakbedekking
location_onAmsterdam

Dakrenovatie
location_onNoordwijk

Dakrenovatie
location_onDiemen

Dakbedekking vervangen
location_onLelystad

Dakbedekking vervangen
location_onZaandam

Nokvorst renovatie
location_onAmsterdam

Schoorsteen renovatie
location_onDen Haag
chevron_left
chevron_right
Wat onze klanten vertellen
Onze klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op basis van 163 reviews!


info Klik op een review om naar Google Reviews te gaanthibaut de boever
Zeer tevreden ??


in de afgelopen week

Vahit Kir
Zeer proffesioneel tevrede en goede service?


in de afgelopen week

Muhammed Kurutepe
Top kwaliteit


in de afgelopen week

Contactgegevens
Roofix Dakdekkers
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
phone_in_talk  085 060 2508
mark_email_read  info@roofix-dakdekkers.nl

KVK-nummer: 84305274
BTW-nummer: NL003945176B48